McDavid enkelbrace

1 producten gevonden
Filteren
McDavid Lichtgewicht enkelbrace 199 – Alternatief voor tape

McDavid Lichtgewicht enkelbrace 199 – Alternatief voor tape

57,95 53,94
Je bespaart4,01
Incl. 3,95 verzendkosten
Verkoop door: Podobrace.nl
Meer informatie

Dit waren alle producten


McDavid enkelbrace kopen

Een McDavid enkelbrace is een garantie op goede ondersteuning van de enkel. Wanneer een enkel gekwetst is, dan is dit zeer belangrijk voor het herstel. Daarbij is het vooral goed om te weten dat het geringe gewicht ervoor zorgt dat de brace flink gemakkelijker is in gebruik. Zo is deze in allerlei soorten situaties te gebruiken. Dit is te danken aan de hoge mate van flexibiliteit en het ontbreken van een harde cast. Dat neemt niet weg dat optimale ondersteuning geboden kan worden door de enkelbrace van McDavid. Daardoor is de brace één van de betere in zijn soort.

Een McDavid enkelbrace kopen

Een McDavid enkelbrace kopen kan veel ongemak met betrekking tot de enkel verhelpen. Daarbij komt dat er verschillende modellen zijn, waardoor voor iedereen een goede oplossing te vinden is. Zo is er de lichtgewicht met straps. Deze kan bijvoorbeeld goed van pas komen in dagelijkse situaties omdat deze gemakkelijk past in een schoen. Aan de andere kant zijn er ook de stevigere modellen met de harde cast. Deze kunnen weer net iets meer ondersteuning op een klassieke manier bieden. Dit kan in sommige gevallen ook aan te raden zijn. Dit maakt dat de McDavid brace altijd geschikt is.

Het gebruik van de McDavid enkelbrace

Een McDavid enkelbrace is gemakkelijk te gebruiken. Daardoor is de brace ook zo populair bij topsporters. Dit komt bijvoorbeeld door de straps die gebruikt worden. Deze zijn gemakkelijk goed aan te brengen en zorgen zowel voor optimale ondersteuning als voor goed comfort. Bovendien is de brace ook een belangrijk onderdeel in het beschermen van de enkel. Zo worden geen verdere kwetsuren opgelopen en kan optimaal aan het herstel worden gewerkt. Alleen al om die reden is het aan te raden om deze braces te gebruiken wanneer dit nodig is om de enkels te ondersteunen.

Licht in gewicht

Het belangrijkste pluspunt waarom een McDavid enkelbrace kopen een goed idee is, is de mate waarin het gewicht is gereduceerd. Juist doordat gebruikgemaakt wordt van straps kan worden gezorgd dat de brace niet meer dan enkele grammen hoeft te wegen. Dit zorgt ervoor dat de brace niet belastend werkt bij het doen van de dagelijkse dingen, of tijdens het leveren van prestaties op het sportveld. Het is zelfs zo dat steeds vaker voor de brace gekozen wordt in plaats van voor het intapen van de enkel en de voet. Op het vlak van gewicht maakt dit geen verschil en de brace biedt meer stevigheid.

De beste oplossing

Door alle voordelen is de McDavid enkelbrace de beste oplossing wanneer problemen met de enkel moeten worden aangepakt. De straps zijn dan de ideale manier om gemakkelijk maar stevig te verbinden. Dit is ook vanuit medisch oogpunt goed te verantwoorden. Meer en meer mensen kiezen dan ook voor het gebruik van deze brace. Dit komt onder andere ook doordat de brace sterk aanbevolen wordt door specialisten en medici die veel werken met deze brace. Dit maakt het een goede en verantwoorde keuze voor iedereen die wat extra ondersteuning kan gebruiken rondom de enkel.