Teencorrectoren

Beschermingsniveau

Merk

Meer

Prijs

-
Toepassen
0 producten gevonden
Filteren

Correctie aan de tenen

Een hallux valgus is een vergroeiing aan de grote teen. De teen, in dit geval de grote teen, staat scheef. Een pijnlijke knobbel, aan de zijkant net even onder de grote teen, is het gevolg hiervan.
De standafwijking van de grote teen vinden mensen meestal een lelijk gezicht. 30% Van alle volwassenen heeft in meer of mindere mate last van deze kwaal. In sommige families wordt de hallux valgus vaker gezien. Te nauwe schoenen en hoge hakken kunnen deze aandoening ontwikkelen en dus vergroten. Klachten als moeilijk en met pijn lopen, pijn aan de zijkant van de voet, de knobbel die ontstaat kan ontstoken raken en bepaalde schoenen kunnen niet meer worden gedragen zijn vervelende factoren waar dagelijks last van wordt ondervonden. Om op adequate wijze dit euvel zo goed mogelijk te verhelpen is een goede teencorrectie aan te raden. Wrijving en irritatie verbeteren al binnen een paar weken, wanneer bijvoorbeeld bij een hallux valgus, gebruik wordt gemaakt van een professionele teenspreider.

Teencorrectoren zijn aan te schaffen in verschillende diversiteiten. Zo is er voor de hallux rigidus (stijve grote teen) de nachtspalk. Een prima hulpmiddel om te verlichten en te verbeteren. De tenenspreider die voor alle 5 de tenen wordt gebruikt is een wondermiddel wat betreft hallux valgus. Deze Correct Toes kan echter voor nog meer kwalen worden gebruikt. Je hebt er ook baat bij wanneer je last hebt van:

  • Hamertenen of klauwtenen;
  • Eksterogen of likdoorns;
  • Blaren, wintertenen en wintervoeten;
  • Artrose;
  • Peesontsteking grote teen.

Een goede correctie van je tenen kan je van de pijn afhelpen.

Teenspreider grote teen

De teenspreider die op de grote teen wordt aangebracht zit comfortabel in elke schoen. Helpt bij de hallux valgus zowel conservatief als postoperatief. Is bijzonder effectief nadat dit product nog meer is vernieuwd en versterkt. De teenspreider biedt bescherming en zorgt ervoor dat de tenen niet meer over elkaar wrijven. Irritatie verdwijnt en men kan weer naar behoren een wandeling maken.
Maximale correctie

Bent je op zoek naar maximale correctie van een hallux valgus, dan is de Morsa halluCY een prima optie. Deze spalk is comfortabel in het dragen. Zelfs in een sportschoen is deze zachte spalk prima te doen. De spalk kan dag en nacht worden gedragen en geeft maximale ontspanning. Ook ideaal bij artrose en peesontsteking grote teen.